Şehit Öğretmen Necmettin Yılmaz Anaokulu
BAŞAK MAH. 434 SK. ŞEHİT ÖĞTERMEN NECMETTİN YILMAZ ANAOKULU BLOK NO 7 İÇ KAPI NO 1 SİLOPİ / ŞIRNAK

VİZYON

Şehit Öğretmen Necmettin YILMAZ Anaokulu olarak vizyonumuz anaokulu eğitimi kapsamında örnek gösterilen, her daim gelişen ve beklentilerin üstünde hizmet anlayışı neticesinde sevgi ve güven atmosferini çocuklara yaşatan lider bir okul olmaktır. Bünyemizde eğitim gören her bireyin; ileride ülkesini kalkındırabilecek, sorun çözme becerisi oldukça gelişmiş, kendine güvenen, sevmeyi bilen, gelişime açık ve bilimsel düşünebilen niteliklerle mezun olup hayata atılmaları en büyük hedefimizdir.

MİSYON

Şehit Öğretmen Necmettin YILMAZ Anaokulu olarak benimsediğimiz misyon anlayışı; uzman kadromuzla bünyemizdeki her öğrenciyi, öz güveni yüksek, araştıran, problem çözebilen, kendi haklarını ve onları savunmayı bilen, sevmeyi bilen, ön yargılı olmayan, empati kurabilen, insanları anlayabilen, fiziksel aktiviteler yapabilen, yaşam boyu öğrenmekten vazgeçmeyen, haksız olduğu durumlarda özür dileyebilen, yardımsever, değerlerimize saygılı olabilen ve kendini her ortamda ifade edebilen bireyler olacak şekilde yetiştirmektir.

Okulum temiz belgesine sahiptir.
Öğretim Şekli :NORMAL EĞİTİM

NORMAL EĞİTİM

09.00 / 13.30

Servis Bilgisi

OKULA AİT ÖĞRETMEN SERVİSİ BULUNMAMAKTADIR. ÖĞRETMENLERİMİZ KENDİ İMKANLARI YA DA BELEDİYE OTOBÜSLERİ İLE ULAŞIM SAĞLAMAKTADIR.

OKULUMUZ ŞEHİR MERKEZİNDE BULUNMAKTADIR.

BAŞAK MAHALLESİ 434. SOKAK ANAOKULU BLOK NO:7 İÇKAPI NO:11

E-TWİNNİNG